Cégünk egyedi tervezésű és kivitelezésű ruhákat készít. A Tangó Bt. csapata azon dolgozik, hogy az egyik legrégebbi kulturális örökségünket átmentsük, a régi magyar viseleti hagyományok újraélesszük, ma hordható divatos formában.

 

A támogatás legfontosabb eredménye, hogy ezt a célkitűzést továbbra is meg tudjuk tartani annak ellenére, hogy a divatvilág egyre inkább a tömegtermelés és a digitalizáció irányéban megy.

 

Mindig is jellemezték cégünket a kézzel, egyedileg varrt ruhadarabok, a támogatásnak köszönhetően továbbra is varrodánkban munkatársaink valósítják meg az elképzeléseket. Ma ez is igen ritka már. Így biztosítjuk a varrónők folyamatos képzését és esetlegesen újak betanítását, amely igen fontos ahhoz, hogy magyar divat magas színvonalú darabokat tudjon a nemzetközi piacra juttatni.

 

Cégünk 35 éve működik és törekszik a magas minőségi szint elérésére a kezdetektől. A támogatás célja ennek a célkitűzésnek a magtartása volt egy megújult környezetben, új, energiatakarékos eszközökkel. Bemutatótermünk jelentős felújításon esett át, ennek köszönhetően eddigi és új vendégeink a Belvároshoz méltó helyen tudjuk fogadni.