A Tangó Ruhakészítő és Kereskedő Betéti Társaság 2021. 06.01 -ével a Széchenyi 2020 program támogatásában részesült.

A projekt címe: Régi viseleti hagyományok ma hordható formában

A projekt tartalma:

A támogatásból a fejlesztés több területen valósult meg:

  1. Eszközbeszerzés

Az új gyártási technológiák bevezetése során olyan eszközfejlesztés valósul meg, melynek révén energiatakarékos és hatékony módon tudjuk előállítani egyedi tervezésű ruháinkat, így biztosítva továbbra is magas szakmai színvonalat. Az eszköz beszerzéseknek köszönhetően gyártási kapacitásunk növekedett, ez a versenyképességünk megőrzése szempontjából jelentős előrelépést jelent.

Az ide tartozó fontosabb eszközök: SHIRUBA gyorsvarrógépek, 4 szálas interlock varrógép, BIELLE gőzfejlesztő vasalóval és vasaló asztallal, próbababák

  1. Felújítás, átalakítás:

A támogatásból az eszközök helyigényhez és a vásárlói igényekhez igazodva valósítottuk meg az átalakítást. Ezáltal korszerű, energiatakarékos és a hazai és nemzetközi vásárlók vásárlási szokásaihoz illeszkedő tér jött létre.

  1. Marketingkommunikáció, külpiaci megjelenés:

Cégünk a támogatásból marketing tevékenységet végzett, tanácsadást vett igénybe, amely során új stratégiát alakítottunk ki.

A támogatásból sikerült részt vennünk külföldön is (Románia- Arad), ahol be tudtuk mutatni termékeinket, és így az ott élő hölgyek megismerhették a gyönyörű zsinor díszítéssel készült kosztümjeinket, ruháinkat és bepillantást nyerhettek a magyar viseleti kultúránkban. 

 

Összegzés: A támogatás előnyei számos területen megmutatkoznak. A fejlesztés különböző területei egymásra épültek, ezáltal biztosítva a versenyképességünket, a külföldi vásárlók hatékonyabb elérését és az energiatakarékos működést. Az új technológiák bevezetése és a működési folyamatok optimalizálása lehetővé tette számunkra, hogy gyorsabban és hatékonyabban reagáljunk a piaci igényekre. Ezen felül az energiatakarékos megoldások alkalmazása jelentős költségmegtakarítást eredményezett, miközben hozzájárultunk a fenntartható fejlődéshez és környezeti terhelésünk csökkentéséhez. Az innováció és a fejlesztések révén erősödött a márkánk hírneve, ami új üzleti lehetőségeket és növekvő vásárlói elégedettséget eredményezett. 


A szerződött támogatás összege: 36.034 575 Ft, azaz harminchatmillió-harmincnégyezer-ötszázhetvenöt Ft .

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tényleges befejezésének dátuma: 2022.09.30.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.7-20-2021--00049