Hampel Katalin

Budapest belvárosának sétáló utcájában, a Váci utca 8. szám alatt, az udvarban található az a patinás üzlet, melyben lelkes csapat dolgozik az egyik legrégebbi kulturális örökségünk átmentésén, a régi magyar viseleti hagyományok újraélesztésén, ma hordható divatos formában.

Modelljeink megvalósítását alapos kutató- és tervező munka előzi meg. Célunk, hogy ruháinkon a hagyományokhoz hűen jelenítsük meg elmúlt korok díszítő elemeit. A polgári- és úri viseletek sok kézimunkával és díszítéssel újra élednek a modern kor követelményeinek megfelelő formában: sujtás, zsinór, paszomány, lengyelke, pityke társulnak a nemes anyagok melle. Selyem, shantung, burett, bársony, brokát, moaré, gyapjú, csipke, tüll adjak meg a szalon kínálatának nosztalgikus és mégis mai hangulatát.

Cégünk 35 éve működik és törekszik a magas minőségi szint elérésére, mindenki megtalálja szalonunkban a bocskai, atilla, mente, díszmagyar férfi és női változatát. Az esküvőre készülő hölgyek is hordhatják a mai kornak megfelelő díszmagyart, bérelhetnek esküvői ruhát, menyecske ruhát, báli ruhát.

Ugyanúgy nagy figyelmet szentelünk a férfi alkalmi és vőlegény ruháknak, melyek standard méretben megvásárolhatóak és bérelhetőek. Az egyedi megrendelések mindig megújulásra inspirálja az alkotókat, melynek végeredménye a cég jó hírét öregbítik. A tradicionális szabásvonal mellett, a férfi öltönyök, szmokingok, frakkok is színesítik a szalon kínálatát. A minőség és kézművesség a tradíció és a frissesség adja meg az üzlet páratlan hangulatát.